Je kent ze wel, misschien gebruik je ze zelf, die snapchatfilterds die je eruit laten zien alsof je onder de strijkbout hebt gelegen terwijl al je babyvet is weggezogen door een alienanalprobe. Je huid is helemaal strak getrokken, al fe oneffenheden magisch verdwenen. Alsof magic mike op je gezicht is klaargekomen met zijn magic cum, die dan magisch is opgedroogd en jou eruit laat zien alsof je model bent ofzo.

Die dingen dus.
Victor Mids is er niks bij.
Zelfs het Cabonaro effect kan dit niet evenaren.
Het effect dat jij er toch nog appetijtelijk uitziet. Toch knap dat een app kan, wat miljoenen verschillende oil of olazs zalfjes niet kunnen. Maar je bent het waard.

Laat ik het voorop stellen. Het maakt mij niet uit. Ik weet dat veel vrouwen het ook helemaal niet nodig hebben. Ok, misschien een beetje.
Maar zo af en toe zie je er één voorbij komen en dan denk je. ‘Hey, ik ken jou. Maar zo zie jij er helemaal niet uit.’

Ik vind het niet erg hoor. Laat leven, alsjeblieft.

Ik heb dan wel medelijden met alle boys en mannen die nog vrijgezel zijn in deze digitale wereld.
Volgens mij is elke date tegenwoordig een blinddate.
Moest je vroeger je date meenemen naar het zwembad, zodat je haar kon zien zonder plamuur.
Tegenwoordig is het al spannend als ze om de hoek komt lopen. Of, meer waarschijnlijk, als ze voor je neus staat en ze aan de hand van haar paspoort je toch probeert te overtuigen dat ze is wie ze zegt dat ze is.

Natuurlijk heb ik ook weleens een blinddate gehad. Maar toen had ik 0 foto gezien. Dus dat was ook wel een beetje spannend. Maar toen ging ik dus zonder verwachtingen. En al mijn verwachtingen werden waar gemaakt. Moet je nagaan, als zij een paar filters over een foto had gegooid en ik daadwerkelijk wel verwachtingen zou hebben. Zou ik toch vet bedrogen uitkomen en nooit meer een vrouw kunnen vertrouwen. Shit, ik zou gewoon medelijden met mezelf krijgen.

Gelukkig is me dit gespaard gebleven, maar ik heb medelijden met al die gasten die dit nu, wellicht dagelijks, overkomen.

Dames, jullie hebben al die filters toch niet nodig?
Heb een beetje medelijden met die gasten die jullie bedonderen.
Het is ook niet alsof er een bigdickfilter is ofzo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *