Zo, 5 minuutjes uit het leven van mij.
Dat is toch niet interessant? Nee dat klopt, waarom lees je dan verder?
Stop er nou maar gewoon mee.
Want dit zijn gewoon de woorden die ik type in 5 minuten dat ik ff niks te doen heb, behalve dit typen dan. Ik ben om 21.42u begonnen en over 5 minuten ben ik klaar.

Waarschijnlijk zal er maar weinig nuttigs in staan, want ik kan helemaal niets bedenken in 5 minuten.
Gelukkig heb ik de tv aanstaan. Sport. Ja zondag, alleen maar sport.
Nou ja, heb ook een film gekeken.

Eerst een stukje collegefootball afgewisseld met Roda-Ajax (2-2 ik blij).
Toen maar Utrecht – PSV gekeken, viel een beetje tegen.
Gelukkig 0-0.

Om deze teleurstelling weg te spoelen maar een dvdtje opgezet.
Factotum, geweldige film, vol met actie, geweld en porno.
EN nu dus weer football aan staan. Patriots tegen de Ravens. Patriots zijn kut, maar ja andere wedstrijd wordt er niet uitgezonden. Dus hier doen we het maar mee.
Oh, begint ineens iemand tegen me te praten op msn. Pffff, dat gebeurt anders ook nooit. Ff snel een slokje drinken. Mmmm, colaatje. Gaat er altijd wel in, cafeinne en suiker.

Oh, 5 minuten zijn alweer voorbij. Zal ik er dan maar 10 minuten van maken? Sorry, moest toch ff reageren op iemand. Weer een minuut verpest.

Ff snel naar de tv kijken. Ligt weer iemand te huilen van de pijn. Is alweer de 2e deze wedstrijd. Mooie sport is het toch.
Zal ik het nog een x gaan doen? Die vraag houd me wel vaker bezig. Time will tell.

Zo ff fotootje maken dan zien we toch dat ik ook echt aan het typen ben En moet toch een foto hierboven hebben heh (note: foto is foetsie). Waarschijnlijk was de eerste mislukt, dus doen we er nog 1. Een foto zegt meer dan 1.000 woorden. Gelukkig heb ik er nu pas 316. In ieder geval volgens Word.
Toch wel raar dat die foto van mijn tekst meer zegt dan mijn tekst zelf. Aan de andere kant, wat hierboven staat is natuurlijk allemaal onzin.
En het is je eigen schuld dat je het leest.
Shit, nu heb ik de herhaling van de blessure gemist. Toch leuk, Footballspelers met roze (hand)schoenen. Dan zeggen ze dat het voor ‘breastcancerawarenessweek’ is. Maar ja, wij weten allemaal beter. In de goede oude tijd speelden wij ook met roze veters. En in de NFL moet nu eenmaal alles groter en beter.
Oh, de 10 minuten zijn ook om. Dus ik stop er maar mee. Nu nog uploaden…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *