Geachte mevrouw Hema,

 

Het zijn natuurlijk drukke tijden, de decembermaand, Sinterklaas met of zonder Zwarte Piet en dan staat die andere oude ook al om de hoek. Drukke tijden indeed en niemand verbaast zich dan ook dat ook u wel eens wat foutjes kan maken.

Ik ga niet meer zitten zeiken dat u Zwarte Piet heeft vervangen door een indiaan. Dat doen we volgend jaar wel weer.

Ik ben ook niet heel boos, wel teleurgesteld natuurlijk, over het feit dat u afgelopen vrijdag 28 november opeens een melding op uw site heeft gezet dat u ‘niet kan garanderen dat spullen die na 27 november besteld zijn op tijd worden geleverd voor Sinterklaas’, in plaats van ‘voor 21u besteld de volgende dag ophalen’. Ja, want Sinterklaas en kerst veranderd natuurlijk wel eens van datum en dan weet je nooit wanneer je een piekmoment krijgt in de distributie.

Ok, dat is het dus ook niet. Nee, daar kan u allemaal niets aan doen. Overmacht noemen ze dat.

Maar, hey, kijk dan. Wat een leuk produktje u verkoopt, online en in de winkel. Een leuk spelletje. Slechts € 1. En voor een Euro gaar u natuurlijk geen research doen.

Het is rugby, maar je wordt níet vies en het gaat er ook niet wild aan toe. Een leuk behendigheidsspel dat je overal mee naar toe kunt nemen. Wie wordt de kampioen van de camping?

Kampioen van de camping wil natuurlijk iedereen worden, want de kampioen hoeft natuurlijk niet de modder van de haringen af te schrapen.

Ik zei al dat u voor een euro geen research gaat doen, want rugby kent natuurlijk iedereen. Een ovale bal, dat moet rugby zijn.

Hema Rugby
Hema Rugby

 

Hey, wacht er staat ‘Football’ op dat blauw paaltje, wat raar, vast een verkeerde sticker. Wat een mal kind Chineesje natuurlijk die dat heeft gemaakt. En in die ‘rugbybal’ staat ‘Touchdown’? Maar dat klopt toch ook? Bij rugby kan je toch ook een touchdown maken? Nee dat is een TRY, had toch weer wat inkt gescheeld. Aan de andere kant, bij football is het ook geen touchdown als je de bal tussen de palen krijgt. Maar wat het wel betekend moet u zelf maar even uitzoeken. Even op google intypen, ‘bal door paal skuppen american football’ dan kom je bij de regels uit. Succes heh.

Ik ga die euro wel besteden bij de grote gele M.

Groeten,

 

 

Ps. Ik gok erop dat u een vrouw bent, Hè ma.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *